maanantai 17. maaliskuuta 2014

Huoltokuningas Verkku!


Ensimmäisiä kesäleiripestejä on jo jaettu, ja Verkku olikin aikaisin lintu ja nappasi itselleen leirin huolto pestin. Leirin huollosta vastaaminen tarkoittaa sitä, että Verkku pitää huolta, että leirille tulee mukaan teltat, kaminat, köydet, kirveet, ämpärit ja kaikki muu! Lisäksi keittiössä olevat johtajat ja ohjelmaa tekevät johtajat tilaavat Verkulta kaikki tarvittavat kalustot, kuten kattilat, paistinpannut, lastat, trangiat yms. Tavaraahan tarvitaan valtavasti. Joten Verkun täytyy vielä jostain hankkia paku, jolla kaikki tavarat viedään perille.

Mutta kuka se Verkku oikein on?

Verkku on 18-vuotias partiojohtaja, jota Verkun ryhmäläiset kuvaavat seuraavasti: Verkku on meidän ryhmän vahva naulakko! Verkku johtaa Sallan kanssa seikkailijatyttöjä, tarkemmin sanoen Mikropossuja. Tämän lisäksi Verkku on kämppäisäntä ja hallituksen jäsen. Siviilissä Verkku opiskelee kirvesmieheksi.

Verkun uusin saavutus partiouralla on joulujuhlassa jaettu Pääkaupunkiseudun partiolaisten ansiosolki, jonka Verkku ihan ansaitusti saikin! Lisäksi Verkku on juuri saanut partiojohtajan valtakirjan järjestettyään Pohjois- ja Koillis-Helsingin yhteiset sudenpentukilpailut. Viime aikoina Verkkua on myös nähty paljon keittiössä tekemässä ruokaa sekä sudenpentujen tapahtumissa Mikon ja Pauliinan lauman mukana.

 Verkku sytyttämässä roihuja Malmin hautausmaalla 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti