perjantai 14. maaliskuuta 2014

Vanhempainilta

Maanantaina 10.3.2014 pidettiin leirinjohtajien toimesta vanhempailta leikkipuisto Jalopeurassa. Paikalla oli Eevan ja Pauliinan lisäksi Siiri, Sini, Sofia, Elina K ja Reetta sekä 23 kesäleiristä kiinnostunutta vanhempaa.

Illan aluksi Eeva kertoi leirin spekseistä: ideasta, matkustamisesta, hinnasta ja elämästä Lapissa. Kyselyitä tuli paljon varsinkin liittyen hyttystilanteeseen (suositeltiin hyttyshattua myrkkyjen ja kortisoonin lisäksi), lääkkeistä (omat lääkkeet (myös särkylääkkeet) mukaan), vakuutuksesta (partiovakuutus on toissijainen vakuutus ja tätä Eeva selvittelee vielä lisää).

Ilta poiki myös 12 ilmoittautumista suoraan leirinjohtajien kätösiin, joten nyt leirille on lähdössä jo 19 innokasta lasta. Ja puheiden mukaan lisää on tulossa ja vielä paljon!

Ilmoittautumisaikaa on 30.4.2014 asti, jolloin lyödään bussitarve lukkoon. Tämän jälkeen myydään vapaat bussipaikat täyteen 31.5.2014 asti.

Ilmoittaudu siis pika pikaa leirille. Tarkemmat ohjeet löytyy täältä:
http://lompolo14.blogspot.fi/2014/02/tattadaa-ilmoittautuminen-alkaa.html

Kysymyksiä saa edelleen osoittaa leirinjohtajille joko täällä tai sähköpostilla: lompolo14@gmail.com tai soittamalla. Yhteystiedot löytyy Maahisten nettisivuilta. www.maahiset.net


Kuvassa vanhempia joulujuhlassa 2013.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti